0%

Avalon press-room photo

Avalon серед лідерів рейтингу LUN

  • Brand

до 20 травня 2024

Сервіс ЛУН разом із Асоціацією західноукраїнських забудовників підрахували, хто із забудовників здав найбільше квадратних метрів житла від початку повномасштабної війни до кінця 2023 року в Києві, Львові та їхніх областях.

Показник «будують/здали» – це співвідношення кількості квартир у ЖК, де були відкриті продажі або відкриті зараз, але квартири ще не здані, до кількості тих квартир, які вже здали. «Якщо щороку у девелопера зобов’язань в 10 разів більше, ніж зданих квартир – це може бути тривожним сигналом, адже девелопер щороку запускає у продаж багато квартир, і при цьому щороку здає у 10 разів менше», – коментують у ЛУН.

У Львові друге місце посів Avalon (853 квартири). 
News article photo
У рейтингу враховували лише ЖК із сертифікатом на здачу, без урахування котеджів і таунхаусів. ЖК оцінювали за трьома критеріями: загальна площа будівлі, кількість зданих квартир і кількість квартир, де відкриті або були відкриті продажі, і вони ще не здані. Якщо ЖК реалізовували два девелопери, то кількість зданих квадратних метрів ділити між ними порівну чи в пропорційній відповідності.
 
Новина на сайті village.com.ua

Проекти в активній стадії будівництва

AVALON YARD


Відчути дух міста та його легендарну атмосферу, насолоджуватись сучасною інфраструктурою та Високим Замком зі свого вікна. Avalon YARD - це житловий комплекс бізнес-класу, розташований на відстані 1 км від Оперного театру. 
slide image
slide image
slide image
slide image
slide image

AVALON TERRA


Локація, що надихнула нас на створення комплексу, який підкреслить цінність життя. Avalon Terra на Пасічній. Місце серед природи, де затишно та спокійно. Куди хочеться повертатись. Бо це і є відчуття справжнього дому. Де можна насолодитись тишею та справді відпочити.
slide image
slide image
slide image
slide image
slide image

AVALON HOLIDAY


Функціональний мінімалізм та легкість геометричних форм, світлі фасади та стриманий декор, низька поверховість будинків формують основу архітектурної концепції Avalon Holiday. Комфортні умови проживання продумано до найменших деталей: від приміщень для зберігання дитячих колясок до облаштованих велосипедних доріжок.
slide image
slide image
slide image

AVALON HOLIDAY ONE


проект, що став логічним продовженням вже існуючого Avalon Holiday. Що доповнює цілий район, який розгортається в мальовничому місці, за адресою вул. Героїв Майдану (Сокільники) Цей проект встиг зарекомендувати себе на ринку завдяки якісним матеріалам, красивому озелененню та неймовірній атмосфері, що оточує мешканців
slide image
slide image
slide image

Телефон

0 800 500 055