0%

Avalon press-room photo

Моральна та фізична готовність до будь-яких змін, продовжує бути «одним з китів» на яких опирається компанія Авалон.

до 3 квітня 2022

За декілька тижнів до війни ми сформували оперативний штаб, який покроково допомагав команді компанії «підготуватись» до різних сценаріїв розвитку подій. Встигли також провести серію курсів по домедичній допомозі, лекцій про тривожну валізу та спецкурс довоєнної підготовки для чоловіків.

З першого дня війни компанія оперативно перевела колектив на дистанційну роботу та забезпечила переїзд охочих колег з сім’ями до сусідньої Польщі.

Кризова ситуація, на жаль, змусила нас прийняти ряд складних рішень з приводу діяльності Компанії та нашої Команди.Дехто з працівників тимчасово залучений до інших напрямків роботи чи перенаправлений до іншого департаменту, водночас HR-відділ продовжує допомагати з пошуком нового місця роботи усім, хто цього потребує.

Цей складний час вкотре дав можливість переконатися, що професійна команда - це найбільше наше надбання. Ми дякуємо кожному, хто з розумінням віднісся до усіх наших тимчасових вимушених рішень і впевнені, що невдовзі зможемо разом радіти перемозі та повноцінному відновленню роботи нашої Компанії.


Телефон

0 800 500 055