0%

Avalon press-room photo

Львівський ринок нерухомості зазнав суттєвих змін, ми реагуємо та адаптуємось до них.

до 1 травня 2022

На це повпливало чимало факторів, найголовніший, безумовно, це ситуація на фронті. Водночас є й другорядні чинники: робота будівельників та компаній, що постачають будівельні матеріали, робота державних реєстрів, робота державних служб, включаючи органи місцевого самоврядування та дозвільної служби, робота постачальників послуг (Львівобленерго, Львівгаз, Львівводоканал тощо) та інші компанії та служби які мають вплив на галузь.

Розуміючи це, компанія Avalon погоджує та реалізує низку рішень для уникнення ризикових ситуацій, як для нас так і для наших клієнтів.

Також, суттєво змінився запит клієнта. Важливими стали: наявність підземного паркінгу, наявність підвалів та комор, географічна близькість до різних інфраструктурних об’єктів міста і безумовно готовність проекту. Саме тому, компанією було прийнято рішення тимчасово звузити пропозицію саме продажного асортименту лише до готових об’єктів , або проектів з готовністю більше 80%. Мова йде про об’єкти : Avalon Zelena, Avalon Flex, Avalon UP, A37. Водночас, будівельні роботи тривають абсолютно у всіх проектах.
Команда центру продажу працює онлайн та офлайн. У офісі, приватних повідомленнях чи на гарячій лінії ми завжди готові відповісти на питання і переживання існуючих клієнтів та зацікавлення майбутніх!

Телефон

0 800 500 055